Dolar 32,6398
Euro 34,9704
Altın 2.424,43
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Açık
Samsun
27°C
Açık
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Nilüfer Belediyesi’nde erken bayramlaşma – Gülce Haber

Nilüfer Belediyesi’nde erken bayramlaşma – Gülce Haber
15 Haziran 2024 06:54
32
A+
A-

Nilüfer Belediyesi çalışanları, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesindeki son iş gününde bayramlaştı.  Belediye Başkanı Şadi Özdemir, tüm dış birimleri tek tek gezerek çalışanların bayramını kutlarken, Halk Evi’nde düzenlenen buluşmada belediye personeliyle toplu olarak bayramlaştı.

Nilüfer’deki bayramlaşma geleneği bu yıl da sürdürüldü. 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde, Nilüfer Belediyesi’nde bayram coşkusu hep birlikte yaşandı. Başkan Şadi Özdemir ve yardımcıları, Konak Kültürevi, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi, Alaaddinbey Hizmet Binası, Üçevler Kütüphanesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi ve Nilüfer Kent Konseyi gibi belediyeye bağlı dış birimleri ziyaret ederek personelle tek tek bayramlaştı.

Başkan Şadi Özdemir, İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nde hoş bir sürprizle de karşılaştı. Huzurevindeki yaşlıların bayramını kutlamak için gelen çocuklar, bayramlaşma etkinliğine renk kattı.

Son olarak Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde personelle toplu bayramlaşma gerçekleştiren Başkan Şadi Özdemir, herkese huzur ve mutluluk dolu bir bayram diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.