Dolar 32,3824
Euro 34,7071
Altın 2.398,05
BİST 10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ÖZÖN KALEMİNDEN” SIVAS YOLCUSU KALMASIN”

ÖZÖN KALEMİNDEN” SIVAS YOLCUSU KALMASIN”
11 Ağustos 2023 10:05
211
A+
A-

 

SİVAS YOLCUSU KALMASIN

Yılport Samsunspor, bu hafta sonu pazar günü 4 Eylül Stadyumunda saat 19:15’te Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçmişe şöyle bir göz atacak olursak, 11 yıl önce kendi evimizde Sivasspor ile oynadığımız maçta küme düşmüştük. 11 yıl sonra açılışın Sivasspor maçına denk gelmesi maçın önemini ayrıca artırmış vaziyette….

Sivasspor maçı öncesi Yılport Samsunspor yönetiminin basına verdiği kahvaltıya katıldık. Orada BaşkanVekili Veysel Bilen ve Tenik Direktör Hüseyin Eroğlu, birer konuşma yaparak maçın önemine vurgu yaptılar.

Sivas deplasmanına gidecek taraftarlar TCDD’ye müracaat ederek trenle gidiş dönüşü sağlamış olacaklar. Yüzlerce taraftarın Sivas’a trenle gitmesinin de anlamı ayrıca çok büyük. Sivas 4 Eylül Styadyumunda Samsunspor’a ayrılan tribünün biletlerin tamamen tükenmesi de maça değişik bir hava verecektir.

Maça gelince… Yılport Samsunspor’un yapmış olduğu transferle göz doldurduğunu ifade ederim. Samsunspor, şu ana kadar Rick van Drongelen, Emre Kılınç, Nanu, Marius, Schinder, Satka, Ntcham, Bola, Taylan, Okan Kocuk isimleriyle kadroyu güçlendirdi. Kısacası, Sivasspor maçının çok zevkli ve kaliteli geçeceğini ve yine de geçmiş unutulup centilmence geçmesi en büyük dileğimdir.

Süper Lig’in ilk maçında deplasmanda alınacak puan ya da puanlar ikinci haftada kendi evimizde oynayacağımız Fenerbahçe maçına büyük moralle çıkmamızı sağlayacaktır.

Ben Turan Özön olarak, taraftarlara takıma destek olmak amacıyla bir an önce kombine almaları ve tribünlere gelmeleri çağrısı yapıyorum.

Hep birlikte daha güçlüyüz.9

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.