Dolar 34,0620
Euro 37,8878
Altın 2.811,75
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 25°C

Şahinaz Edis ve Onur Aydın’ın Görkemli Düğünü İstanbul’da Gerçekleşti

Şahinaz Edis ve Onur Aydın’ın Görkemli Düğünü İstanbul’da Gerçekleşti
5 Eylül 2024 12:31
382
A+
A-

25. Dönem MHP Samsun Milletvekili ve MHP Siyasi Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Edis ve Mine Edis kızı, Yüksek Mimar Şahinaz Edis ile Saniye Aydın ve iş insanı Mustafa Aydın’ın oğlu, İnşaat Yüksek Mühendisi Onur Aydın, İstanbul Sarıyer’de bulunan VE OTELS BOĞAZİÇİ’nde düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Düğün, siyaset ve iş dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düğüne özel bir çiçek göndererek çiftin mutluluklarını paylaştı. Düğüne katılanlar arasında MHP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Kalaycı ve İsmail Faruk Aksu, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, önceki dönem milletvekilleri Mehmet Günal ve Oğuz Tor, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve önceki dönem Milletvekili Menderes Türel, Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekçi, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, Anadolu Basın Birliği Genel Sekreteri Turhan Akşen, Halk Faktoring Genel Müdürü Selahattin Süleymanoğlu, Bakırköy Belediyesi eski Başkan Vekili Sinan Uyanık, MHP İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Av. Harun Can ve İlkadım Meclis Üyesi İlkay Erkan gibi birçok önemli isim yer aldı.

 

 

Tebrik telgraflarıyla mutluluklarını iletenler arasında TBMM Başkan Vekili Celal Adan, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, İsmail Özdemir, Ahmet Selim Yurdakul, Yaşar Yıldırım, İlyas Topsakal ve Zuhal Topçu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ile Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın bulunuyordu.

Düğünde, Şahinaz ve Onur Aydın çifti, mutluluk dolu bir yaşama adım atmak için düğün pastalarını keserek birbirlerine ikram ettiler. Davetliler, genç çiftin ailelerine hayırlı olsun dileklerini sunarak takılarını takıp tebriklerini ilettiler. Şahinaz ve Onur Aydın, mutlu günlerinde kendilerini ve ailelerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini sundular. Çalan müzikler eşliğinde oynayan genç çiftin mutluluğuna arkadaşları, aile yakınları ve davetliler de katıldı. Halayların ardından Şahinaz ve Onur Aydın’ın düğün finalindeki dansları büyük alkış topladı.

Düğünün sonunda, anı fotoğraflarının çekilmesiyle merasim sona erdi. Gelinin babası Hüseyin Edis, yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, “Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin,” diyerek duygularını dile getirdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.