DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, kültürevinin ilçenin tarihini yansıtacağını söyledi

SAMSUN (AA) – Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yapımı devam eden kültürevinin ilçenin tarihini yansıtmasını hedeflediklerini söyledi …

Banner Resmi
01.06.2021
238
A+
A-

SAMSUN (AA) – Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yapımı devam eden kültürevinin ilçenin tarihini yansıtmasını hedeflediklerini söyledi.

Akgül, 240 metrekare alan üzerine iki katlı olarak inşa edilen kültürevinde incelemelerde bulundu

İlçenin geçmişten günümüze tarihini ve kültürünü yaşatacak eserin turizme de katkı sağlayacağını belirten Akgül, “İlçemiz, ilimizde tarihi değerleri ile önemli bir ilçe ve biz de bu güzel ilçemizin değerlerini yaşatmak adına çalışıyoruz.” dedi.

İnsanlar için kültürün önemli olduğunu vurgulayan Akgül, şunları kaydetti:

“Kültürevimiz, Salıpazarı tarihinde geçmişinden gelen kültürünü yansıtacak bir eser olacak. İnşallah yakın zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Belli bir yaşın üzerindeki insanlarımız buraya gelip gördüklerinde eminim ki çocukluklarını ya da gençliklerini hatırlayacaklar. Burası tam bir nostalji köşesi olacak. İnsanlarımız geçmişini bu evde bulacaktır. Özellikle gurbetten gelen vatandaşlarımızı ilgisini çeken kültürevimiz, fotoğraf meraklılarının da ilgi odağı oldu. Yakın zamanda tamamlanacak eserimizi ve Salıpazarı ilçemizin diğer güzelliklerini görmeleri için herkesi Salıpazarı’na davet ediyorum.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.