Dolar 32,1454
Euro 35,0856
Altın 2.469,07
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Salıpazarı’nda anaokulu öğrencileri için meslek tanıtım etkinliği düzenlendi

SAMSUN (AA) – ​​​​​​​Salıpazarı ilçesinde anaokulu öğrencileri için meslek tanıtım etkinliği düzenlendi.Anaokulu öğrencilerine ilk olarak, Kalfalı Mahallesi'nde bulunan çilek bahçesi ve hayvan barınakları gezdirildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde g…

Salıpazarı’nda anaokulu öğrencileri için meslek tanıtım etkinliği düzenlendi
29 Mart 2023 15:39
115
A+
A-

SAMSUN (AA) – ​​​​​​​Salıpazarı ilçesinde anaokulu öğrencileri için meslek tanıtım etkinliği düzenlendi.

Anaokulu öğrencilerine ilk olarak, Kalfalı Mahallesi'nde bulunan çilek bahçesi ve hayvan barınakları gezdirildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisleri eşliğinde her öğrenci, bir çilek fidesi dikti ve meyve topladı. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar çocuklara tanıtıldı. Ziraat mühendisliği ve veteriner hekimlik hakkında mesleki tanıtım yapıldı.

Salıpazarı Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş, açık havada, yaparak-yaşayarak ve eğlenerek öğrenmelerin özellikle okul öncesi dönemde çok önemli olduğunu belirterek, “Bu sebeple farklı mekanları öğrenme alanları olarak tasarladık. Ayrıca meslek tanıtımlarının da yerinde öğrenilmesi için önemli bir çalışmaya imza attık.” dedi.

Salıpazarı Tarım ve Orman Müdürü Niyazi Özdal ise minik öğrencilere farklı meslek dallarını tanıtmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Etkinliğe, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özdal ile ziraat mühendisleri Esra Bozkurt Gökgöz, Bekir Korkut Şahin, veteriner sağlık teknisyeni Okan Yerli destek verdi.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.