Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

SAMSUN BASINI YASTA ALI ORHAN’A VEDA

SAMSUN BASINI YASTA ALI ORHAN’A VEDA
25 Aralık 2022 17:01
230
A+
A-

Samsun basını yasta

ALİ ORHAN’A VEDA!

Samsun ve Antalya’da uzun yıllar gazetecilik yapmış, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti eski yöneticilerinden Ali Orhan Lazaloğlu, hayatını kaybetti
———————-

Samsun’da uzun yıllar gazetecilik yaptıktan sonra meslek hayatına Antalya’da devam eden usta gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu, önceki gün geçirdiği ağır rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ali Orhan Lazaloğlu, son yolculuğuna memleketi Rize’de uğurlanrdı.

BABA OCAĞI ÇİNÇİVA’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Bir dönem Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nda da yer alan, Cemiyet üyesi Ali Orhan Lazaloğlu, vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Samsun ve Antalya’da uzun yıllardır gazetecilik mesleğini başarıyla sürdüren Ali Orhan’ın naaşı, Antalya Muratpaşa Camii’nde kılınan öğle namazı sonrası uçak ile memleketi Rize’ye gönderildi. Ali Orhan Lazaloğlu, Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı Şenyuva(Çinçiva) köyünde toprağa verildi.

SAMSUN SEVDALISI, SIRADIŞI BİR MESLEKTAŞ
Ali Orhan’ın cenaze törenine Samsun, Antalya ve Rize’den meslektaşları, aile bireyleri ile çok sayıda seveni katıldı. Bir grup Samsunlu gazeteciyile birlikte Ali Orhan’ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında yer alan Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, “Derin bir üzüntü içerisindeyiz.
Yaşam tarzı da, gazetecilik yapma biçimi de sıradışı olan bir arkadaşımızı, meslektaşımızı kaybettim. Bir süredir mesleğini Antalya’da sürdürüyordu ama Samsun sevdalısı bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Acımız büyük” dedi.

(md)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.