Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

SAMSUN GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU MANIFESTO YAYINLADI

SAMSUN GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU MANIFESTO YAYINLADI
8 Ağustos 2022 23:53
226
A+
A-

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Baskani Dr.Mustafa SEVEN Federasyon sanal sayfasindan Manifesto yayinladi.”Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu manifestosudur !!!
Dövene elsiz gerek, sövene dilsiz gerek…
Bilen bilir, 20 yıl önce, Samsun’da AK Parti yeni kurulduğunda ilk desteği Gümüşhaneliler verdi.
Samsun’da sivil toplum kuruluşlarımız tarafından açıklanan bu destek “Gümüşhaneliler AK Parti dedi” şeklinde haber yapıldı ve yayıldı.
O zamanın şartlarında bunu yapmak zor bir şeydi fakat Gümüşhaneliler bu desteği vermekten ve bu iradeyi beyan etmekten çekinmedi, korkmadı.
Gümüşhaneliler 20 yıl boyunca bu desteğini hep devam ettirdi.
Gümüşhane Dernekleri Federasyonu, AK Parti vekillerini, adaylarını, başkanlarını, derneklerinde ve Federasyonumuz çatısı altında misafir etti, ağırladı.
Gümüşhaneliler, yaklaşık 60 bin kişilik hemşeri gücüyle 20 yıl boyunca AK Parti’yi desteklemekten hiç gocunmamıştır ama yıllardır bize yansıyan hoşnutsuzluk ve hayal kırıklığı Gümüşhanelileri ziyadesi ile üzmektedir.
Örnekleri camiamızın malumudur; bir belediye başkanı dernek başkanlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinlemek nezaketini bile göstermemiş, yıllarca partiye hizmet etmiş arkadaşlarımızın dahi hiç bir talebi dikkate alınmamıştır.
Bu gün geldiğimiz noktada, Samsun’da yaşayan Gümüşhane derneklerin oluşturduğu Federasyonun 3. dönem ve neredeyse 10 yıllık başkanı olarak Samsun’da AK Parti camiasının vekilinden İl ve ilçe başkanlarının seçim dönemleri dışında bırakın aramayı sormayı bizimle hiç bir şekilde diyaloğa bile geçmediklerini söylemekten büyük üzüntü duymaktayız.
Biz Gümüşhaneliler, Samsun’da koskocaman bir camia ve 60 Bin kişilik bir aileyiz.
Biz doğduğumuz yerde değil doyduğumuz yerde yaşıyor, burada siyaseti destekliyor ve Samsun için çalışıyor, çabalıyor, istihdama katkı sağlıyoruz.
60 Bin kişilik bir aile olarak Samsun’da iş, aş, etki ve yetki gücümüz olduğunu söylemek abartı sayılmaz.
Gümüşhaneliler şunu merak ediyor;
Bizim oyumuzu siz çantada keklik mi sanıyorsunuz?
Biz her zaman ezici çoğunlukla bugün milletvekili olan, belediye başkanı olan bu insanları desteklemedik mi?
Yine destekleyeceğiz;
Bu sefer de Samsun’u destekleyecek, Samsun’a katkısı olan herkesi ve her kesimi şartsız ve karşılıksız olarak kucaklamaya devam edeceğiz.
Sevgiyi, muhabbeti, hoşgörüyü, misafirperverliği ve karşılıksız vermeyi ocaklaştırmaya devam edeceğiz;
Hiç bir siyaset, hiç bir güç ve hiç bir menfaat Samsun kadar büyük olamaz.
20 yıl önce olduğu gibi, gelene git demeyeceğiz, kapımızı çalanlara kapımızı sonuna kadar açacağız.
Oy zamanı geldiğinde, bize yapılanları da yapılmayanları da unutmayacağız.Gümüşhane insanının feraseti ve değerleri ışığında memleket, parti,cinsiyet ayrımı yapmadan Samsun için en faydalı olan ne ise onu destekleyeceğiz.
Kim bize bir adım gelirse, biz ona üç adım atacağız.” Dedi.


Op.Dr.Mustafa Seven
SAMGÜDEF BAŞK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.