Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Açık
Samsun
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 24°C

SAMSUN ILKADIM İLÇE BELEDIYESINDE YENI BIR SKANDAL MOLOZ BEDELLERİ NEREYE GİDİYOR

SAMSUN ILKADIM İLÇE BELEDIYESINDE YENI BIR SKANDAL MOLOZ BEDELLERİ NEREYE GİDİYOR
3 Aralık 2022 07:31
456
A+
A-

Samsun İlkadım İlçe Belediyesinde skandallara bir yenisi daha ilave edildi.

Samsun Ilkadim İlce Belediyesine Millet İttifakinin adayi olarak seçime giren ve kazanan Başkan Necattin DEMIRTAŞ Görevde kaldigi bugune kadar yaptıgi proje ve hizmetlerle değil ,Ilkadim Belediyesinde şaibeli işlerle  iddalarla,Calıstirdigi personel ve danismanlarinin rüsvet aldiği iddalari ile yandaşlarina sagladiği rantsal getiri söyleerine bir yenisi daha ilave edildi.Son yaptigi personel alimlarındada kamu oyunun tepkisini ve nefretini kazanarak umursamaz bir süreçte hareket eden Ilkadım  Belediye Başkani Necattin DEMIRTAŞ Beye yeni ortaya atılan Iddayi ögrenmek uzere defalarca telefon ile ulasmak istemize rağmen malesef ulasamadigimiz gibi  olağı ögrendiginde tasiyici firma ve taşeron ile abar topar Belediyede görüştüğü bilgisi gelmistir.

Samsun Cep Haber Sitemize gen ihbar neticesinde ; “İlkadım Belediyesi Fen işleri Müdürü ve Şefi belediyenin araçlarıyla yıkım işi yapan mutahit E.Y ‘nin  yıktığı binaların molozlarini belediyenin kamyonlariyla taşıyorlar ve kamyon paralarını  yaklaşık 40bin ile 60bin Türk lira gibi gelir elde edilen  paranın  Ilkadim  Belediyesi Kasasına  para yatırmadan çalışma işinde oldukları idda edilmiştir.

Sayın Necattin DEMIRTAS ve konutla ilgili Fen Işler yetkililerine sorularimizi yönlendiriyorum.

Soru 1.Her iş insani gibi Ihaleye girerek yıkım isini alan Muteahhit ile yıkılan binanin molozlarıni Belediye ait kamyonlarla taşınırken kaç ton kaç araba moloz çıktıği ve  Ilkadim Belediyesine ait Bu araçlar tarti islemine ve kayit irsaliyesine tabi tuttunuzmu.

Soru 2.İlkadim Bediyedinin araçlarinla taşınan moloz bedellerinin kayıt ve makbuzları var mı? Varsa Belediye kasasına kaç bin Türk lirası girmiştir.

Her seferinde dürüst ve şeffaf yönetimden söz eden ve buna inanmak istediğimiz Ilkadim Belediye Başkanı Necattin DEMIRTAŞ bu sorularımıza cevap vermenizi bekliyoruz.Bizim ve kamu oyunun bunu bilme hakkı vardır.

Samsun Cep Haberimize sorumlu vatandaşımızın yaptığı ihbarın doğruluğunu veya bu konunun araştırılarak yanıtlayacak olan sizlersiniz.

Nitekim son yaptığınız Belediye personel alımında size oy veren yüzlerce insanın pişmanlığını şahit olduğumuz gibi ,bir cok kez göreve geldiğinizde beri gerek sanal da gerek görsel ve yazılı basında yer alan bir cok usulsüzlük rüşvet ve görevini kötüye kullanan bazı personel ve danışmanlarının aďı karışan kişileri ortaya çıkarma yerine kademe sır mi bakacaksınız.

Siz bu işi takip etmeseniz dahi biz Kamu oyu ve vicdanı adına takip edeceğiz Gündeme getireceğiz.Ayrıca burdan Belediye Meclis uyelerinide göreve davet ediyor çağırıyoruz.Mecliste bu konuda araştırma önergesi vererek bir komisyon eliyle araştırın bizlerede gelen ihbarı değerlendirin.Bu sizin seçmeninize bir borçunuzdur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.