Samsun İş Dünyası Büyük Bir Değerini Kaybetti

Samsun’un tanınmış iş insanı ve Espa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlarından Mahmut Özkan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Özkan’ın ani ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
Cenaze Töreni Büyük Katılımla Gerçekleşti
Merhum Mahmut Özkan için İlkadım ilçesindeki Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Özkan’ın naaşı, evinin önünden helallik alınmasının ardından camiye götürüldü ve burada ikindi namazının ardından Kıran Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Törene, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen ve birçok iş insanı ile bölge halkı katılım gösterdi. Özkan’ın yakınları ve dostları, taziye için bir araya gelerek acıya ortak oldular.
Samsun’da Büyük Bir Boşluk
Mahmut Özkan, yalnızca iş dünyasında değil, sosyal ve kültürel hayatta da önemli bir yer edinmişti. Şehrin ekonomik gelişimine katkılarıyla tanınan Özkan, ardında güçlü bir miras bırakarak anılmaya devam edecek.
Ailesine ve sevenlerine sabır, merhuma Allah’tan rahmet dileriz.