Samsun Valiliğinde Yetkili Sendika BEM BİR SEN

20.05.2021 Mayıs ayı Perşembe Günü saat 14:30 Samsun Valiliğinde yapılan üye tespit toplantısında yetkili sendika BEM BİR SEN oldu.
BEM BİR SEN tarafından yapılan açıklamada “Samsun’da Genel Yetki’nin Adı BEM-BİR-SEN Sendikacılık Gönül işidir. Bem-Bir–Sen bir sevda ve bir davadır.
20.05.2021 Mayıs ayı Perşembe Günü saat 14:30 Samsun Valiliğinde yapılan üye tespit toplantısında Yetki bir kez daha BEM BİR SEN’ in oldu. Yetkili Sendika olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Aldığımız emaneti doğru yoldan şaşmadan, insanlara iftira atmadan herkesi ayrım gözetmeksizin kucaklayarak bir çok Zorlu süreçlerden geçerek geldiğimiz bu günlerde başta gücümüze güç katan değerli üyelerimize, Bizden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Levent Uslu ve Yönetim Kuruluna, Şube Yönetim Kurulumuza, Denetim Kurulumuza, Disiplin Kurulumuza, İlçe Temsilcilerimize ve İşyeri Temsilcilerimize, Kadın Kolları ve Engelli komisyonumuza teşekkürü bir borç bilirim. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Belediye ve Özel İdare Çalışanlarının huzuru ve refahı için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışarak sendikacılığın hakkını vereceğimizi belirtir, yeni dönemin Genel Merkezimize Tüm Şube ve İl Başkanlıklarımıza hayırlara vesile olmasını diler saygı ve sevgilerimi sunarım.” denildi.