Dolar 32,2818
Euro 34,6566
Altın 2.413,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Samsun’da baraj gölünde 94 kilogramlık yayın balığı yakalandı

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde balıkçılar, 2,5 metre uzunluğunda 94 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı.Altınkaya Barajı'nda ava çıkan balıkçılar, ağlarına takılan yayın balığını güçlükle kayığa çekti. 19 Mayıs ilçesinde bir balıkç…

Samsun’da baraj gölünde 94 kilogramlık yayın balığı yakalandı
10 Eylül 2023 15:59
69
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde balıkçılar, 2,5 metre uzunluğunda 94 kilogram ağırlığında yayın balığı yakaladı.

Altınkaya Barajı'nda ava çıkan balıkçılar, ağlarına takılan yayın balığını güçlükle kayığa çekti. 19 Mayıs ilçesinde bir balıkçıya satılan balık tezgahta sergilendi.

Balıkçı Yunus Emre Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balığı görenlerin şaşırdığını ve fotoğrafını çektiğini anlattı.

Aydın, “Balığın ağırlığı 94 kilo, 2,5 metreye yakın boyu var. Çok lezzetli, kılçıksız bir balık, komple et.” dedi.

Balığı dilimleyerek kilosu 120 liradan satışa sunacaklarını söyleyen Aydın, ” Balık geleli yaklaşık bir saat oldu. Her gelen fotoğraf çekiyor. Burada bir yoğunluk da oldu. Herkes gördüğünde şaşırıyor. İlk defa bu kadar büyüklükte bir balık geldi. Daha önce de böyle büyük oldu ama bu sene ilk.” diye konuştu.

Muhabir: Ali Bayaslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.