Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Samsun’da Demokrasi Şöleni

Samsun’da Demokrasi Şöleni
6 Haziran 2021 20:22
979
A+
A-

Samsun Fatih Mahallesinde 06 Haziran Pazar günü Kazım Özdemir okulunda Muhtar seçimi yapıldı.
Yapılan Muhtar seçimine Fatih Mahallesi Muhtari ve Muhtar adayi Sedanur Keklik ile daha önceki yıllarda 10 yıl Fatih Mahallesinde muhtarlık yapmış Aydın Polat seçime girdiler.
Fatih mahallesi seçmenlerinden 1458 oy kullandılar.
Yapılan oy sayım tasnifi sonunfa mevcut muhtar Sedanur Keklik 1240 oy , Aydin Polat 196 oy alırken 22 gecersiz oy tesbit edildi.
Bu sonuca gore muhtar seçilen Sedanur Keklik kendisine desdek verenler ve mahalle sakinlerince büyük bir çoşku içinde alkişlar ve davul zurna eşliğinde Fatih Mahallesi Muhtarligina kadar eslik ettiler.
Mahalle sakinleri sokaga cikma yasagi nedeniyle evlerindeki balkon ve pencerelerden sevinc ve alkişlariyla tezahürat ederlerken duygulu anlar yasayanlar gözyaşlarını tutamadilar.
Fatih mahallesi sakinleri “biz bize yakişani yerine getirdik muhtarimiza inancımız sonsuzdur o babasinin ve babasi yerine koyduğu Bir önceki muhtar Amcam dedigi Tonguç Ali Anıl bıraktığı yerden hizmetlerine sürdürüyor ve sürdürmeye de devam edecektir.” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.