Dolar 32,3791
Euro 34,7797
Altın 2.396,11
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Samsun’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 21 şüpheli yakalandı

SAMSUN (AA) – Samsun'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda biri FETÖ üyesi 21 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı …

Samsun’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 21 şüpheli yakalandı
28 Aralık 2021 16:12
183
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda biri FETÖ üyesi 21 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent genelinde kaçak ve sahte alkollü içki ile mücadele uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulama kapsamında yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 20 kişi ile FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan bir şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden ikisine “bandrol ve benzeri işaret bulunmayan alkollü içki bulundurmak, nakletmek ve satmak”, bir şüpheliye ise “uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan işlem yapıldı.

Operasyonlarda, 16 litre kaçak içki, 14 litre sahte içki, 3 litre etil alkol, 3 anason aroması kiti, 9 gram kubar esrar ile tabanca ele geçirildi.

Muhabir: Murat Aslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.