Dolar 32,4933
Euro 34,7433
Altın 2.421,74
BİST 9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Samsun’da karla mücadele çalışmaları sürüyor

SAMSUN (AA) – Samsun ve ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından temizlik çalışmaları devam ediyor. Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan ve …

Samsun’da karla mücadele çalışmaları sürüyor
8 Şubat 2022 15:54
161
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun ve ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından temizlik çalışmaları devam ediyor.

Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan ve Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Aktaş, Şıhlı, Hızarbaşı, Daldere ve Büyülalan mahallelerindeki karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Vatandaşlarla da bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Orhan ve Özel, ekiplere çalışmalarından dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.

Kaymakam Orhan, vatandaşlardan zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını da istedi.

– Vezirköprü'de belediye ekiplerinin kar mesaisi devam ediyor

Vezirköprü ilçesinde hafta sonundan itibaren etkili olan kar yağışı sonrası Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda kar küreme ve kaldırımlardaki buzları temizleme çalışması yapıyor.

İlçenin birçok cadde ve sokağında yürütülen çalışmalarda ekipler kaldırımlardaki buzları kırarken, kepçelerle de yolda bulunan kar ve buzlar kamyon ve römorklara yüklenerek kaldırıyor.

– Kavak'ta vatandaşlara çatıdan düşen kar kütlesi uyarısı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların çatılarda oluşan kar kütlesine karşı tedbirli olması gerektiğini söyledi.

Yoğun kar yağışıyla çatılarda oluşan kar kütlesinin tehlike yaratacağına işaret eden Sarıcaoğlu, “Çatılardaki kar kalınlığı 80 santimetreye ulaştı. Ağırlığa dayanamayan kar birikintisi her an düşebilir. Bu vesileyle vatandaşlarımız, saçak altlarından geçerken can güvenliklerini dikkate alarak tedbirli davranmalı.” ifadesini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.