Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Samsun’da Kişisel Bakım Hizmeti Başladı

Büyükşehir Belediyesi özel eğitim gören engelli öğrenciler için ‘kişisel bakım hizmeti’ projesini hayata geçirdi. Sosyal Destek Programı Hizmete girdi.

Samsun’da Kişisel Bakım Hizmeti Başladı
24 Ağustos 2021 08:58
527
A+
A-

Samsun Büyük Şehir Belediyesi tarafından “Çocuk Gülerse Dünya Güler” sloganı ile yeni sosyal proje başlatıldı. Köy ve özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler için anlamlı bir projeye imza atılmış oldu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, amaçlarının yüzleri güldürmek olduğunu söyledi.

Öncelikle projenin başlama haftasına denk gelen Dünya Engelliler Haftasında özel bir güzellik merkezi ile işbirliği yapıldı. Projenin başlayan ilk gününde muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

Projenin hayata geçmesiyle hazırlanan etkinliğe Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR katılım sağladı. Engelli öğrencilerle renkli görüntülerin ortaya çıktı. Başkan Demir yakından ilgilendiği çocuklar ile birlikte sohbet etti. Başkan Mustafa DEMİR “Belediye olarak insanlarımıza dokunacak, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzlerini güldürecek çalışmalara önem veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki çocuk gülerse dünya güler. Onların yüzlerinde küçük bir tebessüm bırakabilmek bütün yorgunluğumuzu alıp götürüyor” dedi.

Çocuk Gülerse Dünya Güler

Engelli çocuklar ile sohbet ettikten sonra onlara ilgi gösteren Başkan DEMİR “Bizim medeniyetimiz bize ‘İnsanı yaşat ki dünya yaşasın’ diyor. Bizim bütün düsturumuz bu yönde. Çünkü her bir insan dünyaya bedel ve eşittir. Engelli olan insanlarımız da kendileri bu hayatı yaşıyorlar. En yakında buna şahitlik edenler de aileleri ve özellikle eğitim hizmeti veren hocalarımız. Biz de belediye olarak bütün kentle ilgili planlamalarımızda onların hayatını kolaylaştıracak şekilde çalışmalarımıza yön veriyoruz.” Dedi.

Hazırlanan proje etkinliklerinin Samsun’un her yerine ulaşacağını belirten Başkan DEMİR, Projede emeği geçen Proje Geliştirme Hizmetleri Daire Başkanlığının sosyal destek programı hakkında bilgiler verdi.

 

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.