Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Samsun’da öğretmen ve öğrencilerin aldığı tekerlekli sandalyeler engellilere dağıtıldı

SAMSUN (AA) – Samsun'da 'Engelleri Paylaşarak Aşıyoruz” projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerin aldığı 4'ü akülü 21 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.Terme Kır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engel…

Samsun’da öğretmen ve öğrencilerin aldığı tekerlekli sandalyeler engellilere dağıtıldı
6 Aralık 2022 18:51
147
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da 'Engelleri Paylaşarak Aşıyoruz” projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerin aldığı 4'ü akülü 21 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.

Terme Kır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 'Engelleri Paylaşarak Aşıyoruz' kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde alınan 4'ü akülü 21 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engellilere hediye edildi.

Okulda düzenlenen sandalye dağıtım törende projenin koordinatörlüğünü yapan öğretmen Ebru Erdoğan, projeye öğretmen ve öğrencilerin katkı sağladığını ve bu sayede 4'ü akülü 21 tekerlekli sandalye aldıklarını anlattı.

İhtiyacı olan insanlara yardım etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Erdoğan, “Gerçekten çok güzel bir duygu, heyecan verici. Çok yorulduk, çocuklarımızla çok eğlendik. Empati yaptık. Yardımlaşmanın ne demek olduğunu bu projeyle çocuklarımız çok iyi anladı. Öğrencilerimin hepsine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Projede yer alan 11. sınıf öğrencisi Binnur Yüksel ise, “Projeye başladığımızda çok heyecanlıydık. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Yüzleri, güler görmek için uğraştık. Çabaladık, yorulduk, okullarımızı gezdik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sonucunda hem biz hem onlar kazandı. Başardık.” ifadesini kullandı.

Törene Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse ve engelliler katıldı.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.