Dolar 32,6004
Euro 34,8280
Altın 2.491,99
BİST 9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Samsun’da üniversite öğrencileri meşe palamudu topladı

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Dağcılık, Kış Sporları, Arama ve Kurtarma Öğrenci Topluluğunca meşe palamudu toplama etkinliği …

Samsun’da üniversite öğrencileri meşe palamudu topladı
11 Kasım 2021 08:07
211
A+
A-

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Dağcılık, Kış Sporları, Arama ve Kurtarma Öğrenci Topluluğunca meşe palamudu toplama etkinliği düzenlendi.

OMÜ Kurupelit yerleşkesindeki meşe ormanlarında düzenlenen etkinlikte konuşan öğrenci topluluğu danışmanı Doç. Dr. Yener Aksoy, erozyonla mücadele kapsamında toplanan meşe palamutlarının daha sonra öğrencilerle üniversitenin boş arazilerine dikileceğini söyledi.

Aksoy, “Doğa ve çevre bilincinin gelişmesi ve erozyonla mücadele kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek etkinlik düzenledik. Meşe palamudu, büyümesi kolay ve filizlenme oranı yüksek bir ağaç türüdür. Üniversite yerleşkemizde ağaçlandırmanın artırılması ve daha yeşil bir üniversite oluşturma gayreti içindeyiz. Gelecekte öğrencilerimize daha çevreci ve daha yeşil bir üniversite bırakmak istiyoruz.” dedi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.