Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Samsun’da yapılacak TEKNOFEST 2022 için hazırlıklar başladı

SAMSUN (AA) – Samsun'un 19 Mayıs Belediye Başkanı OsmanTopaloğlu, TEKNOFEST'in 2022 yılında kentlerinde yapılmasının şehrin tanıtımı için …

Samsun’da yapılacak TEKNOFEST 2022 için hazırlıklar başladı
7 Kasım 2021 19:25
274
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un 19 Mayıs Belediye Başkanı OsmanTopaloğlu, TEKNOFEST'in 2022 yılında kentlerinde yapılmasının şehrin tanıtımı için büyük fırsat olduğunu söyledi.

Topaloğlu, AA muhabirine, 20'nin üzerinde Anadolu kentinin müracaat etmesine rağmen TEKNOFEST'in 2022 yılında Samsun'da yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

19 Mayıs ilçesinde bulunan Samsun Üniversitesi Ballıca Yerleşkesi içinde yapılacak festivalin ilçenin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Topaloğlu, “2022'de TEKNOFEST'e en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için üniversitemiz, Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemizle çalışıyoruz. 2023'e gittiğimiz yolda bu festivalin ilçemizde olması çok önemli.” dedi.

TEKNOFEST'in hazırlıkları kapsamında ve festival zamanında ilçeye yaklaşık 2 milyon ziyaretçinin gelmesini beklediklerini dile getiren Topaloğlu şunları kaydetti:

“TEKNOFEST, bizi dünyaya tanıtacak. İlçemize gelecek ekibin ve ziyaretçilerin konaklaması, barınması ve ulaşımı için altyapı çalışmalarımıza şimdiden başladık. Bu anlamlı ve büyük organizasyonun İstanbul dışında gerçekleştirileceği ikinci şehrin Samsun olması, ilçemizde olması çok anlamlı. TEKNOFEST, her şeyden önce Samsun'un sağlam temelleri olan bilimsel altyapısının gelişmesine, gençlik şehri kimliğinin güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Bunun için ilçe halkı olarak yol haritamızı şimdiden belirliyoruz.”

Muhabir: Cemal Coşkun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.