Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Samsunspor Sevdası Her Yerde

Samsunspor Sevdası Her Yerde
18 Ekim 2021 08:48
746
A+
A-

Yılport Samsunspor İnegöl spor arasında 1Mart Pazar günü yapılacak spor müsabakasına Samsunspor taraftarlarının yoğun ilgi gösteriyor.  Bilet Satış yerlerinde kuyruklar oluştu. Bilet alan taraftarların aileleri ile birlikte maça gelmeleri de dikkat çekti.

Çok sayıda bayan seyirci olduğu gözlemlenen taraftar grubundakilerin birçoğunun Üniversite öğrencisi olduğunu fark ettim.  Kısaca 7 den 70 Samsun spor sevdası,  desteği şehirde gün geçtikçe sayıları artmaktadır.

Samsunspor taraftarlar derneği de Başkan Yüksel YILDIRIM’A verdikleri desteği  kamu oyu önünde açıkça belirttiler. Başkan ile birlikte taraftarın samsunspor sevdasının nasıl yükseldiğine herkes şahitlik ediyordu.

Özellikle Şehirdeki Caddeleri süsleyen Samsunspor bayrakları ve her işyerinde Samsunspor armaları ve bayraklarının yanında yolda, sokakta gezenlerin de giyim aksesuarları Samsunspor atkı ve takım forma giysileri ile harika bir görüntü oluşturdu.

Esnafların Samsunspor’a destekleri gerek bayraklar gerekse flamalar ile süslenen işyerlerinde harika görüntüler oluşturdu. Herşey SAMSUNSPOR için.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.