Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Samsun’un Bayan Şampiyonları Vali KAYMAK ile Birlikte Asker Selamı Verdi

Samsun valimiz Sayın Osman KAYMAK Samsun’umuzu temsil eden ve şampiyonluk mücadelesi veren bayan futbol takımımızı davet ederek makamında ağırladı.

Samsun’un Bayan Şampiyonları  Vali KAYMAK ile Birlikte Asker Selamı Verdi
15 Ekim 2021 13:23
648
A+
A-

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın İsmail KASAPOĞLU da programa katıldı. Vali Bey ” Çok güzel geçen bu toplantıda sayın valimiz şehrimizin kızlarının şampiyonluk yolunda bayan futbolunu ve Samsunu temsil etmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu kızlarımıza şehrin dinamikleri ve bizlerde dahil olmak üzere sahip çıkılması destek verilmesi çok önemlidir. Başkan ALİ AKYÜZ güzel bir sosyal proje yapıp kızlarımıza destek olup sahip çıkmasından dolayı ayrıca takdiri hak etmiştir.  Bünyesinde 700 sporcu barındıran İlkadım Bld Yabpa spor kulübünü başkanını ve yönetimini de ayrıca kutluyorum. Gençliğe çok güzel hizmet veriyorlar. Samsunda oynayacakları ilk maçlarına gidip destek vereceğim. Samsun spor ile birlikte şampiyonluk ipini göğüsleyip birinci lig kupasını hep birlikte kaldırmayı şehrim adına temenni ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.