DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Miraç Kandili vesilesiyle Büyük Camii’de düzenlenen programda şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Banner Resmi
11.03.2021
6.954
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ve vatandaşların katıldığı programda tüm şehitlerimiz için İl Müftüsü Seyfullah Çakır ve Büyük Camii İmam Hatip’leri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Şehitliğin inancımıza göre en büyük makamlardan biri olduğunu belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz tarihe altın harflerle geçecek ve asla unutulmayacak nice zaferler kazanmıştır. Ezanı, bayrağı, vatanı için gözlerini kırpmadan şehadate koşan tüm şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek istiyorum. Her fırsatta şehitlerimizn bizlere emaneti olan aileleri ile bir araya geliyoruz. Bazen evlerinde ziyaret ediyoruz, bazen de telefonda sohbet ederek dertleşiyoruz. Bugün burada mübarek gecede ellerimiz semaya şehitlerimiz için kalktı. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.