Dolar 32,4771
Euro 34,7980
Altın 2.426,57
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Manifaturacılar Sitesi’ndeki işyerlerine ziyaret gerçekleştirdi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Manifaturacılar Sitesi’ndeki işyerlerine ziyaret gerçekleştirdi
22 Şubat 2024 15:54
37
A+
A-

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Güne Manifaturacılar Sitesi’nde esnaflar ile kahvaltı programında bir araya gelerek başlayan Başkan Pekyatırmacı esnaflardan gelen talep ve önerileri dinledi. Pekyatırmacı daha sonra Manifaturacılar Sitesi’nde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara işlerinde kolaylıklar diledi.  

Başkan Pekyatırmacı,“ Selçuklumuz için daha çok hayalimiz, yapılacak çok işimiz var”

5 yıl önce gönül belediyeciliği ilkesiyle çıktıkları yolda Selçuklu’ya değer katacak güzel işlere imza attıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hemşehrilerimizin hayır dualarından aldığımız güçle görevi devraldığımız günden bugüne kadar Selçuklumuz için gece gündüz demeden, canla başla çalıştık, çabaladık. Bu dönemde Selçuklumuz temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor, sosyal yaşama yönelik faaliyetleriyle Türkiye’de örnek gösterilen ve övgü ile bahsedilen bir ilçe oldu. Bugün ilçemizin dört bir tarafında her yaştan hemşehrimizin yararlandığı eser ve hizmetlerimiz bulunuyor. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir ve öneriyle katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah milletimizin yeniden teveccühü ile gönül bağlarımızı daha da güçlendirerek yeni hizmet döneminde de şehrimiz ve ilçemiz için en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olacağız. Selçuklumuz için daha çok hayalimiz yapılacak çok işimiz var” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.