Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Az Bulutlu
Samsun
22°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 18°C

“Spor Turizmi Konseyi” Samsun için toplandı

SAMSUN’DA İLK TOPLANTISINI 2 HAFTA ÖNCE GERÇEKLEŞTİREN SPOR TURİZMİ KONSEYİ, BİR TOPLANTI DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ. TOPLANTIDA SAMSUN’A DAHA FAZLA BÜYÜK SPOR ORGANİZASYONU ÇEKMEK ADINA ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI. TOPLANTIDA 20 MART’TA 60’A YAKIN FEDERASYON TEMSİLCİSİ İLE YAPILACAK ETKİNLİK İÇİN DE KARAR ALINDI.

“Spor Turizmi Konseyi” Samsun için toplandı
13 Ekim 2021 05:00
444
A+
A-

SAMSUN (İHA) – Samsun’a daha fazla spor organizasyonu çekmek için çalışmalarına başlayan “Spor Turizmi Konseyi” önemli kararlar aldı.

Samsun’da ilk toplantısını 2 hafta önce gerçekleştiren Spor Turizmi Konseyi, bir toplantı daha gerçekleştirdi. Toplantıda Samsun’a daha fazla büyük spor organizasyonu çekmek adına önemli kararlar alındı. Toplantıda 20 Mart’ta 60’a yakın federasyon temsilcisi ile yapılacak etkinlik için de karar alındı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Turizm Profesyonelleri Derneği Karadeniz Başkanı Orhan Kadıoğlu, “İlk toplantımızı 2 hafta önce gerçekleştirmiştik. Bu toplantıda önemli kararlar aldık. 20 Mart’ta spor federasyonları temsilcileriyle toplantı yapılacak. 60’a yakın federasyon temsilcisi katılacak. Amacımız, Samsun’a daha fazla spor organizasyonu çekmek için çalışmalar yapmak. Yakın zamanda Ankara’da da ziyaretler yapılacak. Büyük organizasyonları Samsun’a çekecek faaliyetlerimiz devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcileri ile görüşülecek. Farkındalık oluşturmak ve destek almak amacıyla faaliyetler yürüteceğiz” dedi.

Spor Turizmi Konseyi’ne Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Fakültesi, Turizm Fakültesi, KATİD, Turizm Profesyonelleri Derneği gibi kamu kurumları ve özel kurumlar destek veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.