DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

SÜRÜCÜ KURSLARININ VE VATANDAŞLARIN YOL ÇİLESİ

SÜRÜCÜ KURSLARININ VE VATANDAŞLARIN YOL ÇİLESİ
Banner Resmi
28.11.2022
152
A+
A-

Sürücü Kurslarının Ve Vatandaşların Yol Çilesi
Samsun Şehir Hastanesi inşaatında çalışan hafriyat kamyonlarının bozduğu yol vatandaşlara çile oluyor.
Şehir Hastanesi inşaatında çalışan hafriyat kamyonlarının yolları bozmasının yanı sıra SAMGAZ’ın da yol üzerinde doğalgaz çalışması yapmasıyla çukurlar oluşan yolda yağmurlu havalarda oluşan çamur ve su birikintileri en çok bölge sakinlerini ve bu yol üzerinde trafik eğitimi veren sürücü kurslarını etkiliyor.
Canik ilçesi Dereler Mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden Samsun Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan yolun durumu ile ilgili olarak sıkıntılarını dile getiren bölge sakini vatandaşlar yollarının biran önce yapılmasını bekliyor.
Hastane inşaatını devam ediyor olmasından dolayı yollarında bozulmaların olmasını doğal karşıladıklarını dile getiren bölge sakinleri çalışmalar devam ederken yolun asfalt yapılmamasını anlayabildiklerini ancak hiç değilse çukurların doldurulmasının ve yama yapılmasını istediklerini belirttiler.
Yollarını durumu için gerekli yerlere müracaat ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini beklediklerini söylediler.
BU YOL SÜRÜCÜ KURSLARININ DA EĞİTİM GÜZERGÂHI
Bu yolun aynı zamanda sürücü kurslarının eğitim güzergâhı olası nedeniyle sürücü kursları da mağdur oluyor.
Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz sürücü kursları yetkilileri de mağduriyetlerini dile getirerek şunları söylediler;
‘’Burası UKOME’nin izniyle kullandığımız eğitim alanımız. Buranın dışında eğitim verme durumumuz yok. Yolun bozuk olması bize büyük sorunlar yaşatıyor. Çukurlardan dolayı araçlarımızda arıza ve hasarlar oluşuyor. Kursiyerlerimiz stres yapıyor, rahat çalışamıyoruz. Yolu kullanan bölge sakinleri kadar sürücü kursları olarak bizler de mağduruz.
Hastane çalışması devam ettiği için yolun asfaltlanması yapılamasa bile çukurlu alanlar doldurulup asfalt yama yapılabilir. Yetkililerden yolun bir an önce yapılarak sorunlarımızın giderilmesini bekliyoruz’’

Haber kaynak:Cevat Yanik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.