Dolar 32,8375
Euro 35,1392
Altın 2.448,60
BİST 10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Açık
Samsun
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C

Tekirova Deniz Kafe açıldı – Gülce Haber

Tekirova Deniz Kafe açıldı – Gülce Haber
16 Haziran 2024 00:00
46
A+
A-

Kemer’in buluşma noktası haline gelen Kemer Deniz Kafe’nin ardından Tekirova Deniz Kafe’nin de aynı ilgiyi görmesi hedefleniyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun her mahalleye bir “Deniz Kafe” projesi kapsamında yapımı tamamlanan Tekirova Deniz Kafe hizmete girdi.

Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi Phaselis Princess Hotel sahilinde açılan Tekirova Deniz Kafe, Kemer’de olduğu gibi halk plajı ile bir bütün olarak hizmet verecek.

Vatandaşların uygun fiyatlarla yemeğini yiyip, çayını içebileceği Tekirova Deniz Kafe’nin, Kemer’de olduğu gibi yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yeri haline gelmesi hedefleniyor.

Kurban Bayramı öncesi açılan Deniz Kafe’de, Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Çelik ve Mehmet Akın incelemelerde bulundu.

Tekirova Deniz Kafe’nin de Kemer Deniz Kafe gibi plajla bir bütün olarak hizmet vermeye başladığını söyleyen Meclis üyesi Akın, “Kemer Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’nun talimatları ile Tekirova Deniz Kafe’mizi kısa sürede tamamlayarak bayram öncesine yetiştirdik. Tekirova Deniz Kafe’mize de Kemer Deniz Kafe’nin lezzetini taşıdık. Vatandaşlarımız Kemer’de olduğu gibi burada da uygun fiyata yiyecek ve içeceklerden istifade edecek. Aynı zamanda uygun fiyatlarla halk plajımızdan şezlong kiralayarak soyunma kabinleri ve duşlardan yararlanabilecekler” dedi.

Tekirova Deniz Kafe, Tekirova’nın gözdesi üç adalar manzarasında denizin keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.