DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

TEKNOFEST’te katılımcılara AA hakkında bilgi veriliyor

SAMSUN (AA) – Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te Anadolu Ajansı (AA) standında …

TEKNOFEST’te katılımcılara AA hakkında bilgi veriliyor
Banner Resmi
01.09.2022
143
A+
A-

SAMSUN (AA) – Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te Anadolu Ajansı (AA) standında katılımcılar, kurum hakkında bilgilendiriliyor.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının desteğiyle Samsun Çarşamba Havalimanı'nda 30 Ağustos'ta başlayan TEKNOFEST KARADENİZ'in global iletişim ortakları arasında bulunan Anadolu Ajansı, 100 metrekarelik standında ziyaretçilerine temsili muhabirlik deneyimi yaşatıyor.

TEKNOFEST gençliğine temas etmek üzere kurulan stantta özellikle gençler, muhabirlik ve foto muhabirliğini deneyimliyor. Anadolu Ajansının süreli yayınları ve basılı eserlerinin de sergilendiği stantta ayrıca “genç muhabir yarışması” ile gençlerin medya okur yazarlığını geliştirmesine katkı sağlanıyor.

Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlileri de ziyaretçilere, Anadolu Ajansının kuruluşu ve yapısının yanı sıra 41 ülkeden 13 dilde yıllık 2,1 milyon içerik üreten global bir haber ajansı olduğunu anlatıyor.

AA bünyesinde iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla kurulan Çevre Editörlüğünün “yeşil hat” bölümünde de özellikle gençlere çevre ve iklim değişikliği konularında bilgi veriliyor.

– “Haberin mutfağı” canlı izleniyor

Standın vitrininde ise AA muhabirlerinin çekimden döndükten sonra haberlerini hazırladıkları “haber merkezi” bulunuyor. Ziyaretçiler burada, “haberin mutfağını” izleme imkanı buluyor.

Öte yandan AA, Türkiye'nin en büyük festivalini 37 personelle takip ediyor.

AA muhabirleri, festival alanından canlı yayınlarla, rutin ve özel haberlerle gelişmeleri dünya gündemine taşıyor.

Festival alanından üretilen haberler, abonelerin yanı sıra AA'nın sosyal medya hesaplarından vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.