DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Terme Belediye Başkanı Kılıç’tan yeni yıl mesajı

SAMSUN (AA) – Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kılıç, mesajında, yeni yılın Türkiye'ye ve tüm …

Banner Resmi
31.12.2021
185
A+
A-

SAMSUN (AA) – Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kılıç, mesajında, yeni yılın Türkiye'ye ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Bu yıl Terme için birçok önemli projenin ilk adımını atarak altyapılarını oluşturduklarını belirten Kılıç, 2022 yılında da ilçeye değer katacak birçok projeyi hayata geçireceklerini aktardı.

Ülke olarak bir kez daha salgın, doğal afet, terör, hangi zorlukla karşılaşırlarsa karşılaşsınlar, kendilerini ayakta tutanın milli irade ve dayanışma ruhu olduğunun görüldüğünü vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:

“Nedeni ve kaynağı ne olursa olsun yaşadığımız her olay, bizi birbirimize daha da kenetledi. Her zaman olduğu gibi mazlumun ve mağdurun yanındaki duruşumuzdan, ekonomik ve toplumsal istikrar hedefimizden hiç sapmadık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerine ulaşmak için 2022 yılında da büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu bilinçle Terme'mizi daha ileriye taşımak için hazırlıklarını tamamladığımız birçok projemizi 2022 yılında tek tek hayata geçireceğiz. 2022 Terme'nin çehresini değiştirecek projelerin başladığı bir yıl olacak. Ülkemiz ile ilçemiz de büyümeye devam edecek. Hedefimiz ve yolumuz belli 2023 bizim için halkımızın için çok önemli, bugün ve yarın birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece yolumuzdan hiçbir sapma olmadan büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etme yolunda hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz.”

Kılıç, 2022 yılının Türkiye, Türk milletine ve Terme'ye sağlık mutluluk, güzel bir yıl getirmesini temenni etti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.