Dolar 32,3663
Euro 34,7928
Altın 2.393,37
BİST 10.268,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Terme’de Filistin yararına kermes düzenlendi

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki Filistinliler yararına kermes gerçekleştirildi.Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda Terme Kadınlar Platformu tarafından Filistin'e destek kerme…

Terme’de Filistin yararına kermes düzenlendi
28 Ekim 2023 00:13
86
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'deki Filistinliler yararına kermes gerçekleştirildi.

Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda Terme Kadınlar Platformu tarafından Filistin'e destek kermesi düzenledi.

Kadınların bir araya gelerek yaptığı kermeste satılan yiyecek, içecek ve çeşitli ürünlerin geliri, Filistin'e bağışlanacak.

Platform üyesi Fatma Kılıç, Terme'deki kermese verilen destekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bölgede yaşanan acıyı paylaştıklarını belirten Kılıç, “Termeli hanımlar olarak Filistin'deki kardeşlerimize destek olmak amacıyla bir araya geldik. Filistinli kardeşlerimize bir nefes, bir damla su olabilmek, sesimizi duyurabilmek için kermes düzenledik. Terme halkından da güzel destek gördük. Destek ve yürek veren herkese teşekkür ediyorum. Filistinlilere yapılan bu zulmü kınıyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız.” ifadesini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.