DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

TÜM-BİLFED Genel Başkanlığına Sedat Urkaya seçildi

SAMSUN (AA) – Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasyonu (TÜM-BİLFED) Genel Başkanlığına Sedat Urkaya yeniden seçildi. Bir otelde düzenlenen Tüm …

Banner Resmi
19.10.2021
200
A+
A-

SAMSUN (AA) – Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasyonu (TÜM-BİLFED) Genel Başkanlığına Sedat Urkaya yeniden seçildi.

Bir otelde düzenlenen Tüm Bilirkişi Dernekleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile Samsun Bilirkişi Bölge Kurulu Başkanı Adem Arslan selamlama konuşması yaptı.

Tek liste halinde gidilen seçimde, 36 delegenin 29'unun oyunu alan Urkaya, yeniden başkan seçildi.

Urkaya, yaptığı konuşmada, tüm bilirkişilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Adalet Bakanlığının desteğiyle 48 bin üyeyi hedeflediklerini belirten Urkaya, “Ülkemizin her tarafından bizleri bekleyen arkadaşlarımız var. Genel kurulumuza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir tek şey için yola çıktık. Bilirkişiliğinin saygınlığını, niteliğini ortaya çıkarmak için yola çıktık.” ifadelerini kullandı.

Seçimde, Genel Başkanvekilliklerine Erdinç Arısoy ile Fatih Kankurdan, Genel Sekreterliğe Zerrin Delen ve Genel Saymanlığa ise Osman Kenan Aksoy seçildi.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.