Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

TUNCAY AKÇA’DAN GÜZEL HABER

Tuncay AKÇA Taburcu oluyor. Rol arkadaşı Ahmet ARITMAN sağlık durumu hakkında bilgiler verdi.

TUNCAY AKÇA’DAN GÜZEL HABER
24 Ağustos 2021 10:58
1.079
A+
A-

Daha önce yaptığımız haber ile hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşılan Hababam Sınıfının ünlü oyuncusu Bacaksız lakaplı Okmeydana Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alındığını bildirmiştik. Ünlü oyuncudan güzel haberler geldi.

Hababam Sınıfı oyuncularından olan 55 yaşındaki ünlü sanatçı Tuncay AKÇA’nın uzun yıllardır yol arkadaşlığını yapan Ahmet ARITMAN konuştu.  Sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Hababam sınıfında rol arkadaşı olarak başlayan yol arkadaşlığının yılların eskitmediğini dile getiren sanatçı, rol arkadaşı için ” Sağlık durumu çok iyi, Bağırsaklarında bir kist tespit edilmiş ve ameliyat ile alınmış. Tuncay gayet iyi durumda. Söylendiği gibi ağır bir durumu yok. Yarın taburcu olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.