Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Vali Kaymak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Dolayısıyla Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, “Gazetecilerin mesleğine saygı duyuyoruz” dedi.

Vali Kaymak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Dolayısıyla Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.
22 Ağustos 2021 16:15
443
A+
A-

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, “Gazetecilerin mesleğine saygı duyuyoruz. Bu şehrin sorunlarında birlikte çalışıyoruz. Medyanın dördüncü kuvvet olduğunu kabul ediyoruz” açıklamasında bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Samsun’da 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetinde kutlanıldı. Cemiyete ziyarette bulunan Vali Kaymak yaptığı konuşmada, “Gazetecilerin mesleğine saygı duyuyoruz. Bu şehrin sorunlarında birlikte çalışıyoruz. Medyanın dördüncü kuvvet olduğunu kabul ediyoruz. Bu şehre birlikte hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Şehrimizin büyük imkan ve potansiyeli var. Şüphesiz medya ve STK’larla bir araya gelip çalışmak zorundayız” dedi.

İnternet Medyası Kaçınılmaz Bir Gerçek

Son yıllarda İnternet medyasının geliştiğini de dile getiren Vali Kaymak, “Sosyal medya ve internet medyası da kaçınılmaz bir gerçekliktir. Ama bu konuda da bir boşluk var. İstediğimi yazarım gibi bir anlayış doğru değil. O yüzden bu konuda bir yasal çalışma olduğunu biliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Her İşin Bir Maliyeti Var

Gazeteci ve gazetelerin ayakta kalmasının zor olduğunu da ifade eden Vali Kaymak, “Bir maliyet var. Bunun da reklam giderleriyle karşılanması gerekiyor. Ayrıca internet medyasına da resmi ilanlardan pay verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu çağ onu gösteriyor. Tabii ki internet medyasının da ona göre bir saygınlığı olması gerekiyor. Bu anlamda basının kamu hizmetlerine ve insanların mutluluğuna katkı veren bir alan olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun İl Müdürü Volkan Toptaş, Samsun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Mustafa Bayraktar, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, yerel ve yaygın medyanın temsilcileri ve samsuncephaber oradaydı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.