DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Vali Zülkif Dağlı’dan Canik Hükümet Konağı inşaat alanında inceleme

SAMSUN (AA) – Samsun'un Canik ilçesindeki cezaevinin taşındığı alanda Canik Hükümet Konağı inşaatı yapılıyor. Samsun Valisi Zülkif Dağlı …

Banner Resmi
31.05.2021
411
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun’un Canik ilçesindeki cezaevinin taşındığı alanda Canik Hükümet Konağı inşaatı yapılıyor.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, beraberindeki Canik Kaymakamı Mahmut Halal ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile bir süre önce taşınan Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun bulunduğu alanda başlayan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden bilgi alan Dağlı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Canik Hükümet Konağı’nın kamu hizmetinin kalitesi ve hizmet standartlarını artıracağını söyledi.

İçişleri Bakanlığınca yatırım programına alınan Canik Hükümet Konağı’nın inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade eden Dağlı, “Toplam inşaat alanı 6 bin 757 metrekare olarak projelendirilen yeni hükümet konağı tamamlandığında Kaymakamlık, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başta olmak üzere Canik ilçemizde faaliyet gösteren birçok kamu kurum ve kuruluşunun hizmet burada vermesi planlanmaktadır.” dedi.

Dağlı, Canik’in kentin ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

“Her geçen gün gelişen ve artan nüfusuyla Samsun’umuzun sanayi ve ticaret merkezlerinden olan Canik ilçemizde, inşaat süreci devam eden yeni hükümet konağımız, her türlü teknik detay değerlendirilerek tasarlanmıştır. Fiziki şartları itibarıyla çağın gereklerine ve ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde projelendirilen yeni hükümet konağımız ayrıca geleneksel mimari dokusuyla tarihi ve kültürel değerlerimizi de yansıtacaktır. İlçemizde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarımız projenin tamamlanmasıyla tek bir adreste toplanacak, böylece vatandaşlarımızın, sunulan kamu hizmetine ulaşması daha hızlı, yürütülen iş ve işlemler daha sağlıklı ve daha etkin olacaktır.”

 

 

 

 

 

 

 

Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.