DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Vatandaşlar: “Kafamızın üstünden alev topu geçti”

ORDU’NUN ÜNYE İLÇESİ YAZKONAĞI MAHALLESİ’NDE BOTAŞ’A AİT ANA BORU HATTININ PATLAMASI SONUCU İKİ EV HASAR GÖRDÜ.

Ordu’nun Ünye ilçesi Yazkonağı Mahallesi’nde BOTAŞ’a ait ana boru hattının patlaması sonucu iki ev hasar gördü.

Patlamanın yaşandığı bölgeye oturan 73 yaşındaki Mustafa Baş, “Evde hanımımla beraber oturuyordum. Ben uçak gibi bir şey patladı zannettim. Ben kendimi evden dışarı çıkarır çıkarmaz bir alev topu kafamın üzerinden geçti. Ben alevler büyüyünce zaten evden dışarı kaçtım. Zaten sesi duyan komşularım kaçmaya başladı” dedi.

Alevler evin üstüne kadar geldi.

Olay anında yaşadıklarını anlatan mahallenin eski muhtarı Fahri Bayrak, “Ben evde otururken dışarıda bir kütleme sesi oldu. Ben önce deprem oluyor zannettim. Baktık ki doğal gaz ana borucu patlamış. Ben hayatımda böyle bir olay görmedim. Alevler etrafı öyle sardı ki evimizin üstüne kadar geldi” diye konuştu.

Yaşanılan patlama sonrası bölgeye tedbir amaçlı güvenlik şeridi çekilirken, çalışmaların ise halen devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.