Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Vezirköprü Adliyesi depremzedeleri unutmadı

DEPREMZEDELERE ADLİYUEDEN DESTEK

Vezirköprü Adliyesi depremzedeleri unutmadı
16 Ağustos 2021 07:22
330
A+
A-

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde cezaevindeki hükümlü ve tutuklular tarafından depremzedelere yardım gönderildi.

Vezirköprü M Tipi Ceza ve İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardımcı olmak istediklerini belirterek kampanyaya katılmak istediklerini Cumhuriyet Başsavcılığına ilettiler. Bazı hükümlü ve tutuklular deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşların ısınması için şahsi battaniyelerini depremzedelere göndermek üzere “Acınız acımızdır” şeklinde not yazarak idareye teslim ettiler.

Hükümlü ve tutukluların büyük bir kısmının da maddi yardımda bulunduğu bildirilirken Vezirköprü Adliyesinde görev yapan hakim, savcı ve adliye personeli ile cezaevi kurum personeli, hükümlü ve tutuklulardan toplanan maddi yardımların kurum idaresi tarafından Türk Kızılayı banka hesabına havale edildiği belirtildi.

Vezirköprü Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumu personeli ile hükümlü ve tutukluların bu duyarlı davranışlarından dolayı memnuniyetini dile getiren Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Çakmak, “Maddi yardımlar depremzedelerimizin ihtiyaçlarına bir nebze olsun çare olacak. Vezirköprü’den 613 km öteye kardeşinin ısınması için battaniye göndermek örnek bir davranış. Sorumlu davranışlarından dolayı tüm yardımseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.