Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Samsunspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

SAMSUN (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan …

Samsunspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
28 Kasım 2021 18:25
229
A+
A-

SAMSUN (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde çalışan futbolcular, ısınma koşusu ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncular bireysel olarak gol çalışması yaptı. İdmana, sakatlıkları bulunan Ismael Diomande, Alen Melunovic ile Recep Burak Yılmaz katılmadı.

İdmanın ardından açıklamalarda bulunan Çapa, geçen hafta Eyüpspor maçında çok iyi oynadıklarını aktardı.

Antalya'da yaptıkları kampın meyvelerini Eyüpspor maçında toplamaya başladıklarına işaret eden Çapa, şöyle devam etti:

“Antalya'da oyuncuları daha yakından tanıdık. Bunlar da bizim oyun stratejimizi anlamaya çalıştı. Yani milli takım arasını iyi değerlendirdik. Eyüpspor maçı bizim için bir sınavdı ve bu sınavı da iyi verdiğimizi düşünüyorum. Sahada oyuncularımızın coşkusu ve performansı anlamında gayet olumluydu. Tabii ki eksiklerimiz vardı. Eyüpspor maçında cezalı ve sakat oyuncularımız olmadığı için alternatifimiz biraz azdı. Belki bunlar olsaydı daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. İki defa geriye düştüğümüz maçta beraberliği almak çok önemli ama son dakikada kaçırdığımız 2 net fırsatı değerlendirebilsek belki 3 puanla sahadan ayrılabilecektik. Ama genel anlamda baktığımızda oyuncularımız olumlu bir sınav verdi.”

Çapa, kendi sahalarında oynayacakları Adanaspor maçını da değerlendirerek, şunları kaydetti:

“Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçı bizim adımıza önemli bir karşılaşmadır. Cezalı olan oyuncularımız tekrar kadromuzda olacaklar. Bugün ve yarın yapacağımız antrenmanlarla takımın şeklini vereceğiz. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Çünkü bu ligde sıralamaya göre maç öncesinde Adanaspor favori gözükse de sahada oyuncuların göstereceği performans ile maç değişik bir şekil alabiliyor. Biz her maça aynı konsantrasyon ve ciddiyetle çıkacağız. Alacağımız her puanın değerini biliyoruz. Oyunu ve oyuncularımızın bireysel gelişimini de sağlayarak yolumuza devam edeceğiz.”

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.