Dolar 32,3497
Euro 34,6833
Altın 2.393,81
BİST 10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ayancık’ta mesleki eğitim öğrencilerinin sosyalleşmesi için proje hazırlandı

SİNOP (AA) – Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi'nce öğrencilerin sosyalleşmesi için “Mesleki Eğitim Öğrencilerinin Gönüllerine Dokunmak” adlı proje hazırladı.Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fikret Taşkın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğren…

Ayancık’ta mesleki eğitim öğrencilerinin sosyalleşmesi için proje hazırlandı
28 Mart 2023 14:13
111
A+
A-

SİNOP (AA) – Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi'nce öğrencilerin sosyalleşmesi için “Mesleki Eğitim Öğrencilerinin Gönüllerine Dokunmak” adlı proje hazırladı.

Ayancık Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fikret Taşkın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğrencilerin sosyal hayata ve okula ilgilerini artırmak, mesleki eğitimi yaygınlaştırmak için proje hazırladıklarını söyledi.

Projenin hayata geçirildiğini anlatan Taşkın, “Başlattığımız proje ile öğrencilerin okula aidiyet duygusunu geliştirmek, daha çok sosyalleşmelerini sağlayarak topluma daha yararlı bireyler olmalarını, okula ilgilerini artırmayı, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağlamak, mesleki eğitimin tanıtılması ve yaygınlaştırmasını amaçlıyoruz.” dedi.

Taşkın, projeyi uygulamaya öğrenci ailelerini ziyaretle başladıklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

“Öğrencilerin evlerine yapılan ziyaretlerde velilerle yakından tanışma fırsatı buluyoruz. 9. sınıf öğrencileri ile birlikte akşam yemeği yedikten sonra Gençlik Merkezine geçerek voleybol, basketbol, masa tenisi gibi etkinlikler yapıyoruz. Proje devamında öğrencilerimizle çöp toplama, doğa yürüyüşü ve okul bahçesine sebze ile meyve tohumları dikmek gibi etkinlikler de yapacağız.”

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.