Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Sinop’ta 3 kişiyi darbedip araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli yakalandı

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde darbettikleri 3 kişinin bulunduğu araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli yakalandı. İddiaya göre …

Sinop’ta 3 kişiyi darbedip araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli yakalandı
20 Ekim 2022 14:26
109
A+
A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde darbettikleri 3 kişinin bulunduğu araçtaki ses sistemini gasbeden 2 şüpheli yakalandı.

İddiaya göre, Erenlik Tepesi'nde, park halindeki araçta oturan E.G, U.K. ve M.M.A'nın yanına gelen O.Y.Ç. ile O.K, araçtaki ses sistemini istedi.

Ses sistemini vermeyen ve araçtan inen 3 kişiyi, silah ve bıçak göstererek yeniden arabaya bindirip çevre yoluna götüren ve burada darbeden zanlılar, araçtaki ses sistemini söktürüp kendi araçlarına taktırdıktan sonra kaçtı.

Şikayet üzerine çalışma yürüten Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler, O.Y.Ç. ile O.K'yi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerinde ve araçlarında yapılan aramada, tabanca, tüfek, 2 bıçak ve beyzbol sopası ele geçirildi. Ses sistemi ise sahibine teslim edildi.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada da şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı, şehrin huzur ve güvenliği için vatandaşın yanında oldukları belirtildi.

Muhabir: İsa Sansar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.