Dolar 32,3560
Euro 34,7869
Altın 2.396,00
BİST 10.266,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Sinop’ta Cumhuriyet Bayramı 100. yıl kutlamaları hazırlık toplantısı yapıldı

SİNOP (AA) – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları hazırlık toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında gerçekleştirildi.Vali Özarslan, Valilik toplantı salonundaki toplantıda, Cumhuriyet'in 100. yılının hem devlet hem de…

Sinop’ta Cumhuriyet Bayramı 100. yıl kutlamaları hazırlık toplantısı yapıldı
19 Eylül 2023 10:39
57
A+
A-

SİNOP (AA) – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları hazırlık toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Özarslan, Valilik toplantı salonundaki toplantıda, Cumhuriyet'in 100. yılının hem devlet hem de millet için çok değerli ve önemli olduğunu söyledi.

Cumhuriyet'in 100. yılında Türkiye Yüzyılı'na başlarken Sinop'ta yapılacak etkinliklerde birbirini tekrarlayan ve rutin faaliyetler olmaması için kurumların koordine içinde hareket etmesi gerektiğini dile getiren Özarslan, “2023 Aralık ayı sonuna kadar sürecek bir etkinlik takvimi oluşturulacak. Kültür, spor, bilim ve sanat alanında ilgili birimler koordineli olarak özel programlar ve etkinliklere hazırlamalı. Düzenlenecek programlara halkımızın yoğun katılımını sağlamamız, bayram coşkusunu milletçe hepimiz hissetmemiz ve hissettirmemiz lazım. Bu çerçevede Sinop için 100. yıl kutlama rehberi oluşturulabilir, pogramlar web sitesi ile duyurulabilir ve halkımızın yoğun katılımı sağlanabilir.” ifadesini kullandı.

İlgili kurum müdürlerinin sunumunun ardından sona eran toplantıya, Belediye Başkanı Barış Ayhan, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Sinop Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Muhittin Yılmaz ile ilgili kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.