Dolar 32,2007
Euro 35,0882
Altın 2.471,65
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 20°C

1461 Trabzon FK’da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi

TRABZON (AA) – TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Coşkundere, Başkanvekili Suat Hekimoğlu'nun da katıldığı törende, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavi…

1461 Trabzon FK’da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi
19 Eylül 2023 17:59
97
A+
A-

TRABZON (AA) – TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK'da teknik direktörlüğe Ercümend Coşkundere getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Coşkundere, Başkanvekili Suat Hekimoğlu'nun da katıldığı törende, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Coşkundere, “1461 Trabzon FK yakından tanıdığımız bir camia. Ben de Karadenizliyim. Ulaş hocamız ayrıldı, bize çalışmak nasip oldu. Ulaş hocaya da teşekkür ederiz takıma verdiği emeklerinden dolayı. Önemli bir camiaya geldim. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun futbola bakış açıları ve yaptıkları işler çok doğru. İnşallah hedeflenen şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Coşkundere, ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

“Bu kalite, puan cetvelindeki yeri yansıtmıyor. Biz şu anki puan durumu ve sıralamayı önemsemiyoruz. Uzun bir maraton var. Bizi hedefe götürecek potansiyelli oyuncu kadrosu, şehir ve yönetim kurulu kadrosu var. İnşallah biz de kendi katkılarımızla hedeflediğimiz yere ulaşırız. Çalışacağız, çok emek sarf etmemiz gerekiyor. Koşan, dinamik, baskılı oynayan, hedefe inanan, doğru oynayan bir takım olması için elimizden geleni yapacağız.”

Hekimoğlu ise Coşkundere'ye başarı dileyerek, “Kendisi kariyerli bir isim. Doğru tercih yaptığımıza inanıyorum. İnşallah bu sezon sonunda şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.