Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 25°C

26’ncı Gezici Film Festivali sona erdi

KASTAMONU (AA) – Ankara Sinema Derneğince Kültür ve Turizm Bakanlığının katkısıyla düzenlenen 26'ncı Gezici Film Festivali, Kastamonu …

26’ncı Gezici Film Festivali sona erdi
8 Aralık 2021 22:37
233
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Ankara Sinema Derneğince Kültür ve Turizm Bakanlığının katkısıyla düzenlenen 26'ncı Gezici Film Festivali, Kastamonu ayağının tamamlanmasıyla bitti.

Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda, Kastamonu Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğunun ev sahipliğinde düzenlenen festivalin Kastamonu ayağında bugün 4 film seyirciyle buluştu.

Ankara Sinema Derneği Başkanı Ahmet Boyacıoğlu, AA muhabirine, güzel bir festivalin daha sonuna gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlgiden çok memnun olduklarını anlatan Boyacıoğlu, “Öğrencilerin ilgisi çok iyiydi. Sadece film izlemek değil aynı zamanda filmlerin yapımcıları, yönetmenleri ve oyuncuları ile konuşmak, onlara sorular sormak öğrenciler açısından iyi oldu.” dedi.

Öğrencilerin de festivalden memnun kaldığını belirten Boyacıoğlu, “Bizler için dolu salonlara oynamak izleyicilerin ilgisini görmek de çok güzel. Güzel bir final oldu.” diye konuştu.

26'ncı Gezici Film Festivali, Ankara ve Sinop'un ardından Kastamonu'daki gösterimlerinin tamamlanmasıyla son buldu.

Muhabir: Zafer Akpınar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.