Dolar 32,6497
Euro 35,3733
Altın 2.500,35
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 29°C

5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası, Zonguldak’ta başladı

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın ev sahipliği yaptığı 5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası başladı. Zonguldak Valiliği, Zonguldak …

5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası, Zonguldak’ta başladı
11 Aralık 2021 18:38
206
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın ev sahipliği yaptığı 5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası başladı.

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Türkiye Judo Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen organizasyon, Site Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Kazakistan ve Özbekistan'ın yanı sıra 23 ilden 751 sporcunun katıldığı turnuvada, yerin metrelerce altında “kara elmas” olarak adlandırılan kömürü gün yüzüne çıkarmak için ter döken madencileri anlatmak amacıyla tiyatral gösteri sergilendi.

Vali Mustafa Tutulmaz, açılış seremonisinde, sporcuları kentte ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Madenciliğin ve sporun birleştirildiği bir turnuva düzenlendiğini aktaran Tutulmaz, “Etkinliğin ilin büyük bir kazanımı olduğunu hep beraber görüyoruz. Burada beşincisinin yapılıyor olması Zonguldak'ımızın spora destek verdiğinin güzel bir göstergesidir. İlimiz, bir spor şehridir. Turnuvanın bir önemli özelliği de spor ve madenciliğin aynı kare içerisinde olmasıdır. Bunu da ayrıca değerli görüyorum.” diye konuştu.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da turnuvaya katılımın fazla olduğunu belirterek, emeğe geçenlere teşekkür etti.

Turnuva, yarın sona erecek.

Muhabir: Kemal Çolak

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.