Dolar 32,3584
Euro 34,7425
Altın 2.395,59
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Belçika maçı hazırlıklarını tamamladı

KASTAMONU (AA) – A Milli Erkek Hentbol Takımı, yarın Belçika'yı ağırlayacağı 2023 Dünya Şampiyonası 1. Eleme Turu 3. maçının hazırlıklarını …

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Belçika maçı hazırlıklarını tamamladı
6 Ocak 2022 01:46
234
A+
A-

KASTAMONU (AA) – A Milli Erkek Hentbol Takımı, yarın Belçika'yı ağırlayacağı 2023 Dünya Şampiyonası 1. Eleme Turu 3. maçının hazırlıklarını tamamladı.

Ay-yıldızlılar, başantrenör Okan Halay yönetiminde Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda son antrenmanını gerçekleştirdi.

Okan Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydederek, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Son antrenmanımızı yaptık. Takımdaki herkes maça odaklanmış durumda. Yarınki maç ve sonrasındaki bütün maçları galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bütün takım çok heyecanlı ve ümitli bir bekleyişimiz var.” ifadelerini kullandı.

Maça hazır olduklarını belirten Halay, “17 günde çok zor 6 maçlık bir periyodumuz olacak ama hem fizyolojik hem de psikolojik olarak hazır olduğumuzu biliyoruz. Yönetimimizin bizden ne beklediğini biliyoruz. Takımımız beklentilerin karşılığını mutlaka verecektir diye düşünüyorum. Önümüzdeki 6 maçta 6 galibiyet alarak bu periyodu iyi bir şekilde kapatacağımız inancını taşıyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.