Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 21°C

Adalet Bakanı Tunç Kastamonu’da mezun olduğu liseyi ziyaret etti

KASTAMONU (AA) – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, eğitim gördüğü Kastamonu Göl Anadolu Lisesini ziyaret etti.Bakan Tunç, o dönemki ismi Kastamonu Göl Öğretmen Lisesi olan Kastamonu Göl Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.Okulda incelemede buluna…

Adalet Bakanı Tunç Kastamonu’da mezun olduğu liseyi ziyaret etti
30 Eylül 2023 00:04
51
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, eğitim gördüğü Kastamonu Göl Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Bakan Tunç, o dönemki ismi Kastamonu Göl Öğretmen Lisesi olan Kastamonu Göl Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Okulda incelemede bulunan Tunç, “1982 yılında ilkokulu bitirdikten sonra devlet parasız yatılı sınavlarında Kastamonu Göl Öğretmen Lisesini kazandım. 1982'de ortaokul ve lise bitişikti o zaman. 6 yıl boyunca yatılı okudum. 1988 yılında bu okuldan mezun oldum. Tabii bina yenilendi ama neticede Göl ismi devam ediyor. Mezun olduğum okulda gençlerimiz tarafından karşılanmak bizi çok mutlu etti. Onlara başarılar diliyorum.” dedi.

Öğrencilere seslenen Tunç şunları kaydetti:

“Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceksiniz. Sizlerin omuzlarında yükselecek Türkiye. Türkiye dünya lideri olacak her alanda. Enerjide bağımsız, ekonomide güçlü, teknolojik imkanlarda her konuda dünyanın en büyük ülkeleri arasında olacağız. Bu yüzyıla Türkiye Yüzyılı damgasını vuracak. Cumhuriyetimizin 100 yılı geride kaldı. Kuruluştan bu yana kurucu Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, onların emaneti, onların üzerine bir yüz yıl geçti. Şimdi ikinci yüzyıl. Bu emanetin üzerine muasır medeniyetlerin seviyesi değil, muasır medeniyet seviyesinin de üzerine çıkma hedefimiz var. Bu hedefe her zamandan daha fazla yakınız.”

Muhabir: Kamuran Akkuş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.