Dolar 32,5457
Euro 34,8627
Altın 2.427,60
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Az Bulutlu
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfından deprem bölgesine destek

– Futbolcu Merih Demiral tarafından ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci’nin imzalı formalarının açık artırma usulü ile satılıp elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını duyurması üzerine, formaları 5 milyon TL’ye Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emin Ahlatcı satın aldı
– Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahlatcı:
– “Bugünde böyle anlamlı ve bir o kadarda hayırlı olan bu yardım çağırısının bir parçası olmaktan duyduğum heyecanı sizlerle paylaşmak istiyorum”

Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfından deprem bölgesine destek
10 Şubat 2023 11:53
151
A+
A-

İSTANBUL (AA) – İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen Merih Demiral tarafından düzenlenen açık artırmada, geliri Kahramanmaraş depremzedelerine aktarılacak olan, ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin imzalı formaları, 5 milyon TL karşılığında Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Emin Ahlatcı tarafından alındı.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı bugüne kadar giyimden gıdaya, temizlik malzemesinden araç filosuna, jeneratörden battaniyeye, mazottan iş makinalarına geniş bir yelpazede 30 milyonluk yardım paketini satın alarak AFAD kanalıyla deprem bölgesine sevk etti.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam edilirken, bir hamle de spor camiasından geldi.

Dün İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin imzalı formalarının açık artırma usulü ile satılıp elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

Bunun üzerine harekete geçen Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahlatcı, depremzedelere daha fazla katkı vermek amacıyla açık arttırmaya katıldı. Açık arttırma sonucu, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin imzalarının bulunduğu 3 adet forma 5 milyon TL karşılığında Ahlatcı Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı tarafından satın alındı.

Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, açık artırmaya çıkardığı 3 futbolcunun formasının Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren vakıf tarafından 5 milyon TL'ye satın aldığını ve elde edilen gelirin deprem bölgesinde kullanılmak üzere AHBAP'a aktarıldığını duyurdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Emin Ahlatcı, şunları aktardı:

“Depremin hemen akabinde benim başkanlığımda gönüllülerden oluşan bir ekip kurarak Ahlatcı Acil Durum ve Afet Yardım Koordinasyon Merkezinde (ADAKOM) süratle devletimizin tüm resmi kurumlarıyla koordinasyon halinde çalışmalara başladık. Bugüne kadar 30 milyon TL'lik bir yardım paketi vakfımız kanalıyla satın alınarak AFAD kanalıyla deprem bölgesine sevk edilmiştir. Gerek bölgedeki temsilcilerimiz, gerek AFAD, gerekse basınımız yoluyla gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Dün öğleden sonra İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen Türk sporcumuz Merih Demiral'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayı gördüm. Hemen vakfımız kanalıyla açık arttırmaya katılarak spor camiasının girişimine katkı amaçlı ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin imzalı formalarını satın aldık. Yıllardır gerek amatör gerekse profesyonel spora ve sporculara vakfımız kanalıyla destek veriyoruz. Bugünde böyle anlamlı ve bir o kadarda hayırlı olan bu yardım çağırısının bir parçası olmaktan duyduğum heyecanı sizlerle paylaşmak istiyorum. Depremi duyduğum andan itibaren bölgedeki iklim ve yaşam koşullarını nasıl hafifletebiliriz ve oradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin yaralarına nasıl merhem olabiliriz diye düşünüyor ve tüm imkanlarımızı seferber ederek benimle birlikte onlarca gönüllü arkadaşımla aynı heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Ahlatcı, faaliyetlerini Haluk Levent önderliğinde sürdüren AHBAP Platformu'na da teşekkür ederek, Ahlatcı Holding olarak tüm şirketlerinin, çalışanlarının ve ADAKOM'un yardım çalışmalarını 24 saat kesintisiz sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Muhabir: Bekir Gürdamar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.