Dolar 32,5163
Euro 34,7309
Altın 2.490,17
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir, oyunu Düzce’de kullandı

DÜZCE (AA) – AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Düzce'de oy verdi.Farabi Anadolu Lisesi'ne gelen Keşir, oyunu 1170 numaralı sandıkta kullandı.Keşir, gazetecilere, se…

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Keşir, oyunu Düzce’de kullandı
14 Mayıs 2023 15:03
82
A+
A-

DÜZCE (AA) – AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Düzce'de oy verdi.

Farabi Anadolu Lisesi'ne gelen Keşir, oyunu 1170 numaralı sandıkta kullandı.

Keşir, gazetecilere, seçim çalışmaları süresince söylenecek bütün sözlerin söylendiğini, artık sözün millette olduğunu belirtti.

Seçimin vatana ve millete hayırlı olmasını dileyen Keşir, “Milletimizin hem çocuklarının hem de kendi geleceği için vicdani, kalbi ve akli en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Sandık her zaman doğru söyler. Vatana, millete hayırlı olsun. Herkes sandığa gelerek oyuna ve demokrasiye sahip çıkıyor.” diye konuştu.

Keşir'e, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve milletvekili adayları Ercan Öztürk ile Hakan Kuşçuoğlu da eşlik etti.

Muhabir: İsa Sansar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.