Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 19°C

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt’tan spor faaliyetleri açıklaması

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük her türlü uluslararası spor organizasyonunda öne çıkan ve takdirle takip edilen bir şehir haline geldiğini bildirdi.Salt, yaptığı yazılı açıklamada, Karabük'ün ev sahipliğinde düzenlenen …

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt’tan spor faaliyetleri açıklaması
26 Temmuz 2023 18:03
96
A+
A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük her türlü uluslararası spor organizasyonunda öne çıkan ve takdirle takip edilen bir şehir haline geldiğini bildirdi.

Salt, yaptığı yazılı açıklamada, Karabük'ün ev sahipliğinde düzenlenen 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olan erkek milli takımı ile Avrupa ikincisi olan kadın milli takımını tebrik etti.

Şampiyonanın Karabük'e kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a ve oyunlar boyunca örnek ev sahipliği sergileyen Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür eden Salt, “Türkiye ve Karabük, AK Parti hükümetleri döneminde diğer alanlarla birlikte spor altyapısında çağ atladı. Tesis yatırımlarımızla şehrimizi spor turizminde göz bebeği haline getiriyoruz. Türkiye spor organizasyonlarına ev sahipliğinde tecrübeli bir ülke.” ifadelerini kullandı.

Salt, 2022'de çeşitli branşlarda 10 bin sporcuyu Karabük'te misafir ettiklerini aktararak, “Karabük'te 64 gençlik ve spor tesisi var. Tesislerin kalitesi spor turizminin artmasına ve ciddi bir ekonomik kaynak haline dönüşmesini sağladı. Tesisleşme hamlesiyle Karabük her türlü uluslararası spor organizasyonunda öne çıkan ve takdirle takip edilen bir şehir haline geldi.” açıklamasında bulundu.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.