Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Almus Belediyesi temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

TOKAT (AA) – Tokat'ın Almus ilçesinde, çöp konteynerleri ve toplama alanları düzenli aralıklarla yıkanarak dezenfekte ediliyor.Almus Belediyesi, Tokat Belediyesi filosundan getirilen çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracıyla ilçede bulunan 140 çöp …

Almus Belediyesi temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor
25 Ağustos 2023 00:01
70
A+
A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Almus ilçesinde, çöp konteynerleri ve toplama alanları düzenli aralıklarla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Almus Belediyesi, Tokat Belediyesi filosundan getirilen çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracıyla ilçede bulunan 140 çöp konteynerinin ve çöp toplama alanlarının temizlenmesi için çalışmalara başladı.

Yıkama ve dezenfekte işleminin 5 gün süreceği bildirildi.

Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, “Öncelikle bize bu yıkama aracını gönderen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizim böyle bir aracımız yoktu. Daha evvel biz konteyner yıkama işini çöp topladığımız alan insan gücü ile yapıyorduk. Bizim yaptığımız vahşi yıkama oluyordu ve ciddi su israfı gerçekleşiyordu. Bu araç ilçemizde il defa geldi. Bu sayede çevreye herhangi bir rahatsızlık vermeden konteynerleri bulunduğu yerde hijyenik bir şekilde temizleme ve dezenfekte işlemini yapıyoruz. İlçemiz bir turizm beldesi olduğu için temizliğe azami ölçüde özen gösteriyoruz. Öte yandan bu sene sinekle mücadeleye de çok önem verdik. Günde iki kez sabah ve akşam sürekli olarak ilaçlama yapıyoruz” dedi.

Muhabir: Halil Demir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.