Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
BİST 9.687,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Ankara Keçiörengücü-Çaykur Rizespor maçının ardından

– Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz:
– “İki takım da bugün arzuluydu, galibiyeti istiyordu. Biz daha çok istiyorduk ama bir puanla sahadan ayrıldık”
– Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
– “Maçın başından sonuna kadar üstün olan, topun ve oyunun hakimi olan takımdık”

Ankara Keçiörengücü-Çaykur Rizespor maçının ardından
14 Ocak 2023 17:39
85
A+
A-

ANKARA (AA) – Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, “İki takım da bugün arzuluydu, galibiyeti istiyordu. Biz daha çok istiyorduk ama bir puanla sahadan ayrıldık.” dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir karşılaşma oynadıklarını belirtti.

İkinci yarıda penaltı golüyle öne geçtiklerini hatırlatan Yılmaz, “Oyunun geri kalan kısmında skoru korumak istedik ama olmadı. İki takım da bugün arzuluydu, galibiyeti istiyordu. Biz daha çok istiyorduk ama bir puanla sahadan ayrıldık. İlk iki sıranın içerisinde olup bir üst lige çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Futbolculardan son derece memnunum, bundan sonraki maçlarımızda inşallah hatalarımızı telafi ederek ilerleriz.” ifadelerini kullandı.

– Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korkmaz: “Oyunun hakimi olan takımdık”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, zor bir deplasmanda kazanmaya yakın taraf olduklarını ancak 1 puanla sahadan ayrıldıklarını dile getirdi.

Rakibin kontra ataklarla skor bulmaya çalıştığını vurgulayan Korkmaz, “Maçın başından sonuna kadar üstün olan, topun ve oyunun hakimi olan takımdık. Penaltı harici pozisyon vermedik. Çok pozisyona girdik. Oyundan da oyunculardan da memnunum. Tek bir mevkide eksiğimiz kaldı. Transferde onu da tamamladığımız zaman herkes farklı bir Çaykur Rizespor görecek. Yeni gelen transferler takıma çabuk uyum sağladı ve iyi oynadı. Önümüzdeki 17 maçı kazanabilecek güçteyiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Murat Keleş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.