Dolar 32,2489
Euro 34,7616
Altın 2.399,50
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C

ANKARA SAMSUN FEDERASYONU ASFED’in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

ANKARA SAMSUN FEDERASYONU ASFED’in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.
11 Ekim 2022 20:07
189
A+
A-

 

ANKARA SAMSUN FEDERASYONU ASFED’in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

 

ASFED 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 07 Ekim 2022 tarihinde Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ev sahipliğinde Gazi Üniversitesi Konferans Salonu’nda Samsunlu bürokratlar, iş insanları, sanayici ve diğer üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kuran tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan kongrenin açılışında Osman Yılmaz, ASFED Genel Başkanı olarak seçildi. Kongrenin açılış konuşmasında Osman Yılmaz, “ASFED çatısı altında Ardahan’dan İzmir’e Sinop’tan Antalya’ya ülkemizin her köşesinde yaşayan Samsunluların hayatına dokunarak bir değer yaratmayı hedefliyoruz. Türkiye’de şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atmış olan SAMKON ile de verimli projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz. Doğal güzellikleri, tarihi değerleri ve lojistik alt yapısı ile pek çok açıdan büyük zenginliklere sahip Samsun’umuzun bu değerlerinin tanıtılması, Samsunluların sosyal, kültürel, ekonomik açıdan birlik ve dayanışma ile güçlendirilmesi için bu çatı altında bir araya geldik. Gençler bizim geleceğimiz ve onlara her konuda destek olmaya büyük özen gösteriyoruz. Gençler için gerçekleştireceğimiz Proje kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılında 555 Samsunlu gencimize burs vereceğiz. Samsun’dan çıkan bilim insanı, sanatçı, iş insanı ve bürokratlarla onları buluşturarak geleceklerine ışık tutacağız.  18 Aralık 2022’de ATO Congresium’da gençlerimiz için büyük bir program gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Kadınların ülkemizin geçmişi, bugünü ve geleceği için büyük değer taşıdığına da dikkat çeken Osman Yılmaz, “Kadınlarımız için de fayda sağlayan projeler yapacağız. Eğitim, proje, Ar-Ge, kültür, tanıtım gibi çeşitli alanlarda uzmanlardan oluşan bir yapı kurduk. Samsun ve Samsunlular için faydalı projelerimizin hazırlıklarına başladık. Hep birlikte Samsun ve Samsunluları daha ileriye taşımak için büyük bir heyecan ve özveriyle çalışmaya hazırız.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplantıda Divan Başkanlığına Hüseyin Edis, katip üyeliklerine ise Bahri Kesici ve Aydın Şık seçildi. Divan konuşması Divan Başkanı Hüseyin Edis tarafından gerçekleştirildi.

 

Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda federasyona bağlı derneklerin üyelerinden oluşan Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları ve Samsun’un 17 ilçesini temsil eden üst düzey yöneticilerin, bürokratların, iş insanlarının oluşturduğu Yüksek İstişare Kurulu oluşturuldu.

Federasyon organlarının yanı sıra ASFED Kadın Kolları ve ASFED Gençlik Kolları oluşturularak başkanlar ve üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

İlk temsilcilik Samsun’da açılarak ASFED Samsun Temsilciği kuruldu ve Samsun Temsilciliği Başkanı olarak Fatih Pişkin seçildi.

 

Toplantımıza ev sahipliği yapan Federasyonumuz Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Musa Yıldız’a, Federasyonumuza destekleri ile katkıda bulunan Astaş Holding Y. Kurulu Başkan Yrd. Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platform SAMKON Başkanı Sn. Hasan Kaya Aşçı’ya,

TBMM 25. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Sn. Hüseyin Edis’e,

HALKFAKTORING Genel Müdürü Sn. Selahattin Süleymanoğlu’na

MEB Bakan yardımcısı Sn. Sadri Şensoy’a,

Kavak Eski Belediye Başkanı ve Sivil Havacılık Eski Genel Müdürü Sn. Bahri Kesici ’ye

AFAD Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sn. Sadi Ergin’e,

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sn. Yüksel Duman’a,

Trafik Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sn. Mehmet Yavuz’a

MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Burhan Mucur’a,

Sağlık Bakanlığı Müfettişi Sn. Yücel Şirin’e,

Koza Holding CEO’su Sn. Mahmut Çelik’e,

Federasyonumuz üyesi Çarşambalılar Derneği Başkanı Sn. Şeref Çelen ve yönetimine

Federasyonumuz üyesi Bafra İlçesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Mustafa Semiz ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Sakarya Samsun Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Adnan Pala ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Samsunlular Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn. Ümit Ağkıran ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Samsun Ayvacık Terice ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Gürsel Olfaz ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Ankara Samsunlular Derneği Başkanı Sn. Nejdet Gökçe ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Samsun Ayvacık Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn. Abdullah Mutlu ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Samsun Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. Yüksel Tosun ve yönetimine,

Federasyonumuz üyesi Samsun Atakum Yelken ve Yat Spor Kulübü Derneği Başkanı Sn. Serpil Tataroğlu ve yönetimine ve 1. Olağan Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayan kadınlarımıza, gençlerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Genel Kurul sonrası ASFED Samsun ve Samsunlunun hizmetinde koşmaya devam edecektir.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.