Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 18°C
Sal 29°C

Aytemiz, yenilikçi ürünleriyle Petroleum İstanbul Fuarı’nda yerini aldı

ANKARA (AA) – Aytemiz, 16. Petroleum İstanbul Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon, Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı'nda yeni ürün ve hizmetlerini sergiledi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, elektrikli araçlar için Türkiye'de…

Aytemiz, yenilikçi ürünleriyle Petroleum İstanbul Fuarı’nda yerini aldı
16 Mart 2023 15:09
65
A+
A-

ANKARA (AA) – Aytemiz, 16. Petroleum İstanbul Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon, Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı'nda yeni ürün ve hizmetlerini sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, elektrikli araçlar için Türkiye'de ilk defa Aytemiz istasyonlarında hizmete sunulan e-şarj hizmetinin, Tüyap'ta bugün itibarıyla 3 gün sürecek Petroleum İstanbul Fuarı'nda ilgi görmesi bekleniyor.

Akaryakıt sektöründe e-şarj ünitelerinin kurulması alanında hizmet veren Aytemiz, fuarda bu yıl kullanılacak yeni nesil e-şarj ünitelerini sergileyecek.

Halihazırda 9 istasyonunda bulunan e-şarj hizmetini, yapılacak yeni yatırımlarla artırmayı amaçlayan Aytemiz, Türkiye'deki elektrikli araç sürücüleri için öncelikli tercih noktası olmayı hedefliyor.

Şirketin 2019'da hayata geçirdiği “Self Servis” uygulamasıyla sürücüler araçlarına, ihtiyaç duydukları yakıtı istasyonda sıra beklemeden kolaylıkla ikmal edebiliyor. Mevcut 88 istasyonda sunulan hizmet akaryakıt alımında sağladığı indirim sayesinde sürücülerin ekonomisine de katkı sağlıyor. Fuarda, ziyaretçiler söz konusu uygulama dışında “Motorcu Dostu İstasyon” konseptini de yakından tanıma fırsatı bulacak. Şu anda Aytemiz'in 146 istasyonunda yer alan konsept, motosiklet sürücülerine özel park alanları, pompa adasında kaymaz zemin, kask, mont ve eldiven gibi eşyaları bırakacak kilitli dolaplar, motosiklete yakıt damlamasını ve çizilmeyi engelleyen yakıt koruyucu bez gibi detaylarla kullanıcılarına eşsiz bir istasyon deneyimi sunuyor.

Aytemiz, sürücüler için sadece akaryakıt istasyonu değil, aynı zamanda yeni nesil market konsepti olan “ON 7/24 Market”i de fuarda ziyaretçilerle buluşturuyor. Şirket, ON 7/24 Market konseptini, yıl sonunda 90 noktaya ulaştırılması hedefliyor.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.